Online marketing van A tot Z

Laat uw webshop door een myShop-expert maken

U wilt een webshop die geld verdiend. Daar komt veel bij kijken en vereist dan ook veel kennis en aandacht. Het Internet kent al veel te veel webshops met nauwelijks bezoekers en orders. Wij kennen de valkuilen en nemen u de zorgen en het werk graag uit handen. Door te starten met een goed doordacht marketingplan kunnen we de best passende webshop bouwen voor uw specifieke bedrijf en markt. Dat is altijd maatwerk.

We richten uw webshop van A tot Z in met myShop en brengen de volledige E-commerce op orde.


Wat is myShop?

MyShop is een online software service waarmee de webshop gemaakt en op het web gepubliceerd wordt, een zogenaamd Software as a Service (SaaS)-oplossing. Het grote voordeel van een dergelijke service is dat er geen grote investering gedaan hoeft te worden omdat de installatie, hosting, updates en beheer door myShop worden verzorgd. Ook staan er specialisten klaar om hulp te bieden. Omdat iedereen doet waar hij of zij goed in is kan er doelgericht en kosten-efficiënt gewerkt worden.


Waarom MyShop?

Simpelweg omdat myShop veel webshop tegen een zeer gunstige prijs biedt. Vergeleken met andere SaaS webshop platforms biedt MyShop de meeste functionaliteit. Bovendien leveren ze maatwerk. Dus mocht een benodigde functie niet bestaan, dan kunnen myShop programmeurs de webshop functie op klantspecificatie inbouwen. Zo is er voor ieder probleem een oplossing. Oranje Beer regelt het allemaal voor u.

Neem nu contact op om een afspraak te maken.

“Oranje Beer begreep mijn wensen, ging direct voor me aan de slag en hield niet op totdat mijn webshop helemaal perfect in myShop gemaakt was en onze eerste online omzet binnenkwam”

Egon van Trier, General Manager bij Störk-Tronic NL

www.st-controls.com